Politika privatnosti

Zaštita podataka jako nam je važna. Obrada vaših osobnih podataka, kao što su ime, adresa, adresa e-pošte ili telefonski broj, uvijek će biti u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka.

Ovom izjavom o zaštiti podataka želimo vas obavijestiti o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljamo, koristimo i obrađujemo putem naše web stranice https://udruga-tilia.hr/ . Nadalje, želimo vas obavijestiti o Vašim pravima.

 

  1. Osobni podaci koje prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Kontakt informacije i kontakt obrasci

Ova web stranica sadrži informacije koje omogućuju brzi elektronički kontakt, kao i izravnu komunikaciju s nama, što uključuje e-mail adresu. Ako nas kontaktirate putem e-maila ili putem obrasca za kontakt, osobni podaci koje šaljete automatski se pohranjuju. Takvi se osobni podaci pohranjuju u svrhu obrade i kontaktiranja s Vama.

Ove podatke čuvamo do prestanka suradnje. Ne postoji prijenos ovih osobnih podataka trećim stranama.

HTML kolačići (cookies)

Naša web stranica koristi HTML kolačiće. Za više informacija o kolačićima, molimo pročitajte našu Izjavu o kolačićima. 

Sadržaj ugrađen sa drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke itd.). Sadržaj ugrađen sa drugih web stranica ponaša se isto kao i da je posjetitelj posjetio tu web stranicu.

Ta web stranica može skupljati podatke o Vama, koristiti kolačiće, uključitvati dodatna praćenja (third-party tracking) i nadzirati Vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključivo praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate korisnički račun i ako ste logirani u tu web stranicu.

 

  1. S kim dijelimo vaše podatke?

Ne dijelimo vaše podatke s trećim stranama.

 

  1. Koja prava imate glede zaštite Vaših podataka?

Imate sljedeća prava:

  • Pravo da znate zašto su Vaši osobni podaci potrebni, što će se s njim dogoditi i koliko dugo će se oni čuvati.
  • Pravo pristupa: Imate pravo pristupa vašim osobnim podacima koji su nam poznati.
  • Pravo na ispravljanje: imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati Vaše osobne podatke kad god to poželite.
  • Ako nam date svoj pristanak za obradu Vaših podataka, imate pravo opozvati taj pristanak i izbrisati Vaše osobne podatke. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.
  • Pravo na prigovor: možete prigovoriti na obradu podataka.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite znati koje osobne podatke imamo oVama, kontaktirajte nas preko kontakt podataka u nastavku.

 

  1. Kontakt podaci

Za pitanja i/ili komentare o našoj politici privatnosti i ovoj izjavi, obratite nam se preko sljedećih kontakt podataka:

TILIA-UDRUGA ZA PROMICANJE KULTURE I KULTURNE BAŠTINE
Slavonska 47
34551 Lipik
Web stranica: https://udruga-tilia.hr/
Email adresa: tilia.lipik@gmail.com
Telefon:  +385953656582