ERASMUS+

“We were Orphans before, now we are a part of a big family…” – Guido Rojer, CuracaoNakon sudjelovanja u Erasmus + projektu „Young volunteers for the common European heritage through the theme of the Crusader heritage“ 2015. godine u Francuskoj, predsjednica udruge TILIA se vraća u svoj grad sa željom da mladima u ruralnim područjima pruži prilike koje inače ne bi imali.

Od 2014. godine predstavnici naše organizacije imaju priliku sudjelovati u projektima samostalno i uz partnersku udrugu Ocean znanja iz RH  u sklopu Erasmus + programa gdje leži budućnost TILIJE. 

U 2023. godini proveli smo naš prvi Erasmus+ projekt razmjene mladih “Stop motion, not rights!” u Omanovcu, Kraguj, Pakrac – Hrvatska. 

U svom daljnjem radu nastojimo razvijati kulturne, umjetničke i druge lokalne, međunarodne ESC i Erasmus+ projekte kojima želimo promovirati volontiranje, interkulturalni dijalog, mogućnosti u neformalnom obrazovanju, lokalna i međunarodna partnerstva.

Povezujemo se s mrežom međunarodnih partnera s kojima razvijamo projekte putem kojih pružamo mladim osobama i ljudima koji rade s mladima kao predstavnike na edukacije, treninge  lokalno i međunarodno, diljem Europe. 

U 2024. prijavili smo se za 1 YPA projekt, 1 Erasmus+ razmjenu mladih, 1 Small scale partnerstvo, Erasmus+ trening i želimo učiniti više u budućnosti.PARTNERI

Ovdje možeš pronaći sve otvorene pozive za ERASMUS+

Ovdje možeš pronaći sve ERASMUS+ projekte koje smo proveli